You are currently viewing Ενημέρωση για τις μετατάξεις (13): Αίτημα της ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ προς τον Υπουργό Εσωτερικών

Ενημέρωση για τις μετατάξεις (13): Αίτημα της ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ προς τον Υπουργό Εσωτερικών

Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της χθεσινή μας ανακοίνωσης (18/01/2021) παραθέτουμε το αίτημα – υπόμνημα, που έχουμε εκ νέου καταθέσει στο Υπουργείο Εσωτερικών, στα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη και σε κάθε εμπλεκόμενο φορέα, για τη «μετάταξη» ή απορρόφηση στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα των πρώην εργαζομένων στην ΑΤΕ.

Ακολουθεί το αίτημα – υπόμνημα…

***

ΔΑΚΕ ΑΤΕ-Ομίλου Πειραιώς

Οδός Αμερικής 10 – 106 71 ΑΘΗΝΑ

Τηλ. 210-3622646, 6973439733

www.dake-atebank.gr

Αθήνα, 18-01-2021

ΠΡΟΣ

κ. Μ. Βορίδη, Υπουργό Εσωτερικών

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

1. κ. Κ. Χατζηδάκη, Υπουργό Εργασίας

2. κ. Χ. Σταϊκούρα, Υπουργό Οικονομικών

3. κ. Γ. Γεραπετρίτη, Υπουργό Επικρατείας

4. Γραφείο Πρωθυπουργού

 

ΘΕΜΑΜετάταξη/απορρόφηση στο δημόσιο

των πρώην εργαζομένων της Αγροτικής Τράπεζας

Κύριε Υπουργέ,

Σας υποβάλλουμε αίτημα των πρώην εργαζομένων της Αγροτικής Τράπεζας -μέσω διαγωνισμών ΑΣΕΠ- για «μετάταξη»/απορρόφηση στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Πρόκειται για ένα αίτημα καθόλα δίκαιο, καθώς μετά τη διάλυση της Αγροτικής Τράπεζας, η οποία εντασσόταν αναμφισβήτητα στον [ευρύτερο] δημόσιο τομέα, υπεστήκαμε απώλεια όλων των εργασιακών μας δικαιωμάτων. Έτι περαιτέρω, δεν μας δόθηκε ποτέ, αν και ανήκαμε στην κατηγορία εργαζομένων ΑΤΕ-επιτυχόντων ΑΣΕΠ, το δικαίωμα σε μετάταξη/μεταφορά της θέσης μας στο δημόσιο μέσω μιας αντικειμενικής διοικητικής διαδικασίας, ως αντίθετα συνέβη και συμβαίνει διαχρονικά σε πάμπολλες αντίστοιχες περιπτώσεις.

Αποτελούμε προσωπικό με ουσιαστικά και τυπικά προσόντα και μεγάλη εμπειρία στα χρηματοοικονομικά – δάνεια – τραπεζική, που μπορούμε άμεσα να καλύψουμε ανάγκες του δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, χωρίς τις χρονοβόρες και κοστοβόρες διαδικασίες διαγωνισμών, δεδομένου ότι έχουμε ήδη αξιολογηθεί από το ΑΣΕΠ.

Παρακαλούμε για άμεση συνάντηση μαζί σας για την έκθεση του όλου ζητήματος και την αποκατάσταση μιας αδικίας, που εκκρεμεί εδώ και χρόνια.

Συν/να: ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΜΑΣ

Με εκτίμηση

        Η Πρόεδρος                Η Γ. Γραμματέας

               ΗΡΩ ΦΙΛΗ              ΜΑΙΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ


Οι Διοικητικοί Σύμβουλοι

     ΠΕΤΡΟΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ       ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ