You are currently viewing Επισήμανση από το Γενικό Γραμματέα του ΤΥΠΑΤΕ Αντώνη Χειμώνα για την Σπουδαιότητα της πανελλαδικής ψηφοφορίας 22,23,24/9

Επισήμανση από το Γενικό Γραμματέα του ΤΥΠΑΤΕ Αντώνη Χειμώνα για την Σπουδαιότητα της πανελλαδικής ψηφοφορίας 22,23,24/9

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, θυμηθείτε ότι από αύριο 22/9 και μέχρι τις 24/9 ψηφίζουμε για τις αλλαγές στο ΤΥΠΑΤΕ και τον ΕΛΕΜ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ, ΤΥΠΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ… ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ (ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΑ), ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ Η ΠΑΘΗΤΙΚΗ – ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ.

ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ (ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ) ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΕΜ (ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΞΕΧΩΡΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΟΣΩΝ ΗΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΑΤΕ ΤΗΝ 27/07/2012 (ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ).

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ. ΣΤΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΔΑΚΕ-ΑΤΕ (www.dakeateop.gr) ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 70% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΟΣΟΣΤΟΥ 75% ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ.

Η ΑΠΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΜΑΤΩΜΕΝΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ…

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ.

Αντώνης Χειμώνας
Διοηκητικός Σύμβουλος της ΔΑΚΕ