You are currently viewing Απεργία Τρίτη 29 Νοεμβρίου – ΛΕΜΕ “ΟΧΙ” στη Συρρίκνωση και στην Απαξίωση

Απεργία Τρίτη 29 Νοεμβρίου – ΛΕΜΕ “ΟΧΙ” στη Συρρίκνωση και στην Απαξίωση

Συνάδελφοι,

Την Τρίτη δίνουμε ένα ακόμα αγώνα για την ανατροπή των σχεδίων συρρίκνωσης της τράπεζας, που εξωθούν όλους εμάς τους εργαζόμενους, παρά την πολυετή μας προσφορά, στην ανεργία, μέσω αποσχίσεων και κλεισίματος καταστημάτων.

Παρά το ότι ως παράταξη έχουμε εκφράσει ρητά την άποψη ότι η πανελλαδική απεργία έπρεπε να γίνει πριν την καταληκτική ημερομηνία της 22ας/11, που οι υπό απόσχιση συνάδελφοι έπρεπε να απαντήσουν στο εκβιαστικό δίλημμα μεταξύ “εθελούσιας” μετάβασης στην ανεργία ή μετάβασης σε άγνωστη εταιρεία με άγνωστο μέλλον,

Στηρίζουμε δυνατά και την απεργία της 29ης Νοεμβρίου, όπως και όλες τις κινητοποιήσεις και ενέργειες με σκοπό την ανατροπή των αντεργατικών σχεδίων της Τράπεζας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία και σε όλες τις κατά τόπους κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις (συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα: Αμερικής 4 και ώρα 10.00 πμ). 

Σε αυτό το δίκαιο αγώνα, σύσσωμο το συνδικαλιστικό κίνημα του Κλάδου είμαστε απέναντι στους σχεδιασμούς της Τράπεζας , που μας θέλει αδύναμους, φοβισμένους, ανασφαλείς και ευάλωτους.

Σας καλούμε να πούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ένα ισχυρό και αποφασιστικό “ΟΧΙ” στους σχεδιασμούς για μία τράπεζα χωρίς εμάς.