You are currently viewing ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Δύο μεγάλα «ευχαριστώ» και η δέσμευση προς τους συναδέλφους

ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Δύο μεγάλα «ευχαριστώ» και η δέσμευση προς τους συναδέλφους

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σήμερα ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στις εκλογές του ΣΕΤΑΠ και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Σε σύνολο 1.882 έγκυρων ψηφοδελτίων:
ΔΗΣΥΕ 1184 ψηφοδέλτια, ποσοστό 62,91%
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 503 ψηφοδέλτια, ποσοστό 26,73%
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 119 ψηφοδέλτια, ποσοστό 6,32%
ΑΓ. ΜΕΤΩΠΟ 76 ψηφοδέλτια, ποσοστό 4,04%

Οι κάλπες ανέδειξαν την παράταξή μας ως μία σταθερή δύναμη. Σταθερή όχι μόνο σε δύναμη ψήφων – η παράταξή μας διατήρησε την εκλογική της δύναμη, παρά τον πόλεμο και τους αποκλεισμούς που δεχτήκαμε, παρά τις παρατυπίες, τις έκνομες συμπεριφορές, ακόμα και τις απαράδεκτες προεκλογικές τακτικές των αντιπάλων. Παραμείναμε σταθεροί σε αξίες, σε ιδέες, σε πολιτική συμπεριφορά. Δεν αλλάξαμε, δεν οπισθοχωρήσαμε, δεν αδρανήσαμε, δεν υποκύψαμε! Παλέψαμε για κάθε έναν συνάδελφο ξεχωριστά! Δώσαμε όλες τις μάχες!

Κάναμε τον αγώνα μας. Στηρίξαμε τους συναδέλφους μας, όταν έπρεπε, με τον τρόπο που έπρεπε. Και πετύχαμε. Πετύχαμε πολλά. Συνεχίζουμε, για να επιτύχουμε περισσότερα.

Θα παραμείνουμε ενεργοί. Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις, προκειμένου να ικανοποιηθούν ΟΛΑ τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων μας. Θα υψώσουμε το ανάστημά μας, προκειμένου να μην επαναληφθούν τα όσα τραγικά συνέβησαν (απολύσεις, αποσχίσεις, ξεσπιτώματα). Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε όσες δυσκολίες κι αν παρουσιαστούν! Ποτέ δεν το βάλαμε κάτω! Δεν θα το κάνουμε ούτε και τώρα! Ήμασταν, είμαστε και παραμένουμε η πιο αξιόμαχη, αξιόπιστη και υπεύθυνη συνδικαλιστική παράταξη!

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλους τους υποψηφίους μας για τον καλό αγώνα που έδωσαν, αλλά και σε όλους τους συναδέλφους που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους! Να είστε σίγουροι ότι θα δικαιώσουμε, όπως πάντα, την επιλογή σας!