You are currently viewing Επιτέλους! Οι άοκνες προσπάθειες και η επιμονή της Παράταξής μας έπιασαν τόπο! Υπεγράφη σήμερα η Υ.Α. του υπολοίπου 20% της αποζημίωσης απόλυσης! (Νο 8)

Επιτέλους! Οι άοκνες προσπάθειες και η επιμονή της Παράταξής μας έπιασαν τόπο! Υπεγράφη σήμερα η Υ.Α. του υπολοίπου 20% της αποζημίωσης απόλυσης! (Νο 8)

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σήμερα ενημερωθήκαμε από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα ότι υπέγραψε την Υπουργική Απόφαση για την καταβολή του υπολοίπου 20% της οφειλόμενης αποζημίωσης απόλυσης. Άμεσα θα βγει και το ΦΕΚ. Η διαδικασία καταβολής θα ολοκληρωθεί σε ένα με ενάμισι μήνα.

Όπως όλοι γνωρίζετε, η παράταξή μας κατέβαλε άοκνες προσπάθειες για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα και τα καταφέραμε! Ήμασταν εμείς που καταφέραμε την υπογραφή της προηγούμενης Υπουργικής Απόφασης για την καταβολή ποσοστού 13% τον Δεκέμβριο του 2020 αλλά και τη δέσμευση εντός αυτής ότι το υπόλοιπο ποσοστό θα καταβληθεί μόλις υπάρξουν οι χρηματοροές στην Εκκαθάριση.

Η ευτυχής αυτή κατάληξη δεν είναι μόνο μια επιτυχία για την Παράταξή μας, αλλά και για όλους τους συναδέλφους μας, στους οποίους σταθήκαμε κι εξακολουθούμε να στεκόμαστε δίπλα τους!

Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό Οικονομικών και τον Πρωθυπουργό που ανταποκρίθηκαν στις εκκλήσεις μας για τις μεγάλες οικονομικές ανάγκες μεγάλου αριθμού συναδέλφων μας αλλά και στο να τελειώσει αυτή η εκκρεμότητα για όλους, έστω και μετά από 10 χρόνια!

Βαρυσήμαντη δήλωση του Υπουργού Οικονομικών για το Υπόλοιπο των Αποζημιώσεων Απόλυσης των εργαζομένων της ATEbank… Όταν οι άλλοι στέκονται ανήμποροι εμείς μπορούμε και συνεχίζουμε… (Νο 3) – (dake-synergasia.gr)

Υπόμνημα προς τον Πρωθυπουργό για το Υπόλοιπο των Αποζημιώσεων Απόλυσης των εργαζομένων της ATEbank… Όταν οι άλλοι στέκονται ανήμποροι εμείς μπορούμε και συνεχίζουμε… (Νο 6) – (dake-synergasia.gr)

Πάμε και για άλλες νίκες…!

 

ΥΓ1. Ο αγώνας δεν τελείωσε! Έχουμε πολλά ακόμα να επιτύχουμε! Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα! Όπως το “γνωστό” ζήτημα που μας καίει…

ΥΓ2. Όσον αφορά όλους αυτούς που έσπευσαν πάλι να καρπωθούν τις δικές μας προσπάθειες και να διεκδικήσουν δάφνες άλλων…

Εμείς δεν ξεχάσαμε ότι το προεδρείο ΔΗΣΥΕ-ΣΕΤΑΠ έλεγε στα ΔΣ αλλά και σε όλους τους συναδέλφους ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπογραφεί εν μέσω οικονομικής κρίσης και ειδικά από αυτή την Κυβέρνηση υπουργική απόφαση, αφού ούτε στα τηλέφωνα βγαίνουν ούτε στο Υπουργείο τούς δέχονται (sic)!

Εμείς δεν ξεχάσαμε και είναι γνωστό τοις πάσι ότι την επιτυχία την διεκδικούν πολλοί πατεράδες…

Είμαστε σίγουροι ότι κι εσείς, συνάδελφοι, πλέον ΔΕΝ «ΤΣΙΜΠΑΤΕ», καθώς όλοι γνωρίζετε την πραγματικότητα: ότι η Παράταξή μας δεν σταμάτησε ποτέ τις προσπάθειές της την ώρα που οι υπόλοιποι δήλωναν ότι «τα σταφύλια είναι άγουρα» σαν την Αισώπεια αλεπού, για να δικαιολογήσουν την απραξία και την ανικανότητά τους!