You are currently viewing Ξενάγηση στην έκθεση Γιανούλης Χαλεπάς

Ξενάγηση στην έκθεση Γιανούλης Χαλεπάς

Γιανούλης Χαλεπάς:  ΔΟΥΝΑΙ και   ΛΑΒΕΙΝ

               Κυριακή 17 Απριλίου 2022 ώρα 10 π.μ 

                   Τελλόγλειο  Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.

Στην έκθεση παρουσιάζονται περισσότερα από 150 έργα (γλυπτά, σχέδια, κατάστιχα). 80 από αυτά ανήκουν στη Συλλογή του Ιδρύματος Ωνάση ενώ τα υπόλοιπα είναι από τη Συλλογή Έργων Τέχνης του Τελλογλείου, την Εθνική Πινακοθήκη Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου, το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού (ΙΤΗΠ) Τήνου και το Μουσείο Γιανούλη Χαλεπά Πύργου Τήνου αλλά και από Ιδιωτικές Συλλογές.

Κόστος ξενάγησης:  4 ευρώ  (αντί των7,5€) Η τιμή επιδοτείται από το ΠΟΚΕΑΤΕΠ.

Σημειώνεται ότι λόγω του αναμενόμενου ενδιαφέροντος και των μέτρων covid, οι συμμετοχές δεν μπορεί να ξεπεράσουν τα 30 άτομα και  προτάσσονται τα ενεργά μας μέλη.  

Συμμετοχές χωρίς να έχει προηγηθεί επικοινωνία δεν θα γίνονται δεκτές.

 Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής   με παράλληλη κατάθεση του αντιτίμου του εισιτηρίου στο λογ. του ΠΟΚΕΑΤΕΠ Νο 6017 040057 970,   και αποστολή του αντιγράφου κατάθεσης στους υπεύθυνους:

  •        ΜΑΡΙΑ ΜΥΛΩΝΑ         κιν.  6945133104     milonamaria@yahoo.com
  •        ΕΛΕΝΗ ΜΟΚΟΥ            κιν.  6978113848     elemokou@gmail.com

 Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να  βρίσκονται στον χώρο του Ιδρύματος  (Αγίου Δημητρίου 159Α  )  15’ πριν την έναρξη της ξενάγησης.

Για την είσοδό σας στον χώρο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως ενενήντα (90) ημέρες μετά από αυτόν, μαζί με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας προς τα ανωτέρω. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του Ιδρύματος.