You are currently viewing Rbu, Κλείσιμο Καταστημάτων και Νέα Σχέδια Αποσχίσεων (2): ΗΧΗΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ της ΔΑΚΕ–ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…

Rbu, Κλείσιμο Καταστημάτων και Νέα Σχέδια Αποσχίσεων (2): ΗΧΗΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ της ΔΑΚΕ–ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…

Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών της παράταξης μας, η επικεφαλής της ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ συναδέλφισσα Ηρώ Φίλη είχε στοχευμένες συναντήσεις την Παρασκευή 15.10.2021 με το Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής κ. Γ. Στεργίου και το Διευθυντή Γραφείου Τύπου της ΝΔ κ. Ν. Ρωμανό.

Σκοπός της συνάντησης ήταν αφενός η πλήρης και τεκμηριωμένη ενημέρωση του κυβερνόντος κόμματος για τις επιπτώσεις της ενδεχόμενης μεταφοράς εργασιών της Τράπεζας Πειραιώς σε θυγατρικές ή άλλες εταιρείες και αφετέρου η συνολική αποτίμηση των δυσμενών για τους εργαζόμενους συνεπειών από τις επιχειρηματικές επιλογές της Τράπεζας τα τελευταία χρόνια.

Η ενημέρωση έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από τον κ. Στεργίου και τον κ. Ρωμανό για τα ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας και τις οικογένειες τους.

Κοινός παρανομαστής της παρέμβασής μας, η προστασία τόσο των θέσεων εργασίας, όσο και των εργασιακών δικαιωμάτων για το σύνολο του προσωπικού.

Για τον σκοπό αυτό ο κ. Στεργίου δήλωσε προθυμία για συνάντηση – κατόπιν αιτήματος που έθεσε η συν. Φίλη – και με τους συλλόγους εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς, προκειμένου να διερευνηθεί σε ποιο βαθμό και με ποιους τρόπους θα μπορέσει να συμβάλλει το κυβερνόν κόμμα στην εξεύρεση λύσης.

Η ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ τόνισε στη συνάντηση: ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…