Αίτημα της ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για συστράτευση όλων των συνδικαλιστικών δυνάμεων

Προς

Πρόεδρο του ΣΕΤΑΠ

Μέλη του ΔΣ

09/07/2021

Καλησπέρα, λόγω της σοβαρότητας και της έκτασης του θέματος απαιτείται οργανωμένη αντιμετώπιση από όλους τους συλλόγους και την ΟΤΟΕ, όχι αποσπασματικές συνεννοήσεις με κάποιους συλλόγους και αποσπασματικές παρεμβάσεις.

Θεωρούμε απαραίτητη την κοινή σύσκεψη όλων των συλλόγων υπό την αιγίδα της ΟΤΟΕ, κατά την πάγια θέση της παράταξής μας για πολύ σοβαρά ζητήματα όπως οι θέσεις εργασίας  που κρίνονται αυτή τη στιγμή. Είναι πρωτοβουλία που πρέπει επιτέλους να πάρει ο ΣΕΤΑΠ ως ιστορικός σύλλογος. Το λέμε για άλλη μια φορά.

Αμέσως μετά να γίνει σύγκλιση του ΓΣ του ΣΕΤΑΠ προς λήψη αποφάσεων.

Οι συνάδελφοι βρίσκονται σε πλήρη απόγνωση και αδιέξοδο και δεν επιτρέπεται να επιδεικνύεται αδράνεια από τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους καθώς οι ενδείξεις για τις εξελίξεις δεν είναι καλές.

Μέχρι σήμερα δεν έχει συγκληθεί το ΔΣ, γίνονται μόνον κάποιες περιορισμένες (επιλεγμένες) παρεμβάσεις σε τοπικά ΜΜΕ και μάλιστα μόνον από εκπροσώπους της ΔΗΣΥΕ (για ευνόητους λόγους), ενώ θα έπρεπε να υπάρχει διαπαραταξιακή παρουσία και στράτευση όλων των δυνάμεων του συλλόγου.

Επίσης, δεν έχουμε καμία ενημέρωση για την τριμερή που πήρατε πρωτοβουλία ως ΔΗΣΥΕ, χωρίς απόφαση ΔΣ, και ζητήσατε από το Υπ. Εργασίας. 

 

Για τη ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Ηρώ Φίλη