Αναδημοσίευση από το “ΤROKTIKO”

“Αφού δεινοπάθησε το σύστημα opengov να βρει τους “άριστους” Γ.Γ., το πρώτο μέλημα (φανερό) ήταν η ακύρωση έργων και μελετών (ώστε να τα μελετήσουν ξανά δικοί μας άνθρωποι).
Δυστυχώς όμως, υπάρχουν και χειρότερα, το πρώτο (υπόγειο) μέλημα, ήταν η δίωξη υπαλλήλων και συγκεκριμένα όσων οι διοικητικές πράξεις (καθ’ όλα νόμιμες)έγιναν κατά τη θητεία της προηγούμενης κυβέρνησης. Βεβαίως υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Δηλαδή: Εν μέσω ελέγχου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, και ενώ δημοσίως η…
κυβέρνηση εκφράσθηκε πως δεν θα ανανεωθούν οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου, αλλά θα πάνε στο ΑΣΕΠ, ανανεώθηκαν οι συμβάσεις στο ΥΠΟΜΕΔΙ των προσληφθέντων στο παραπέντε των εκλογών του 2004. Σας λέει κάτι αυτό;
Στον αντίποδα Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥΦΛΙΑΣ (όλα με κεφαλαίο), δίδαξε νέο ήθος στο ΥΠΕΧΩΔΕ, αντιμετωπίζοντας όλους του υπαλλήλους με αξιοκρατία.
Συγκεκριμένα, με δική του πρωτοβουλία, και σε ότι αφορά υπαλλήλους:
1. Προχώρησε την διαδικασία πρόσληψης των προκηρύξεων του Ιανουαρίου 2004 (εντελώς φωτογραφικές, και παράτυπες) για την πρόσληψη ως αορίστου χρόνου, 56 ατόμων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και σχεδόν 900 στη ΓΓΔΕ. Σημειώνεται πως η πλειονότητα αυτών είχε εισέλθει με συμβάσεις ορισμένου χρόνου χωρίς διαγωνισμό (επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ βεβαίως).
2. Για τους συμβασιούχους ορισμένου πάλι χρόνου που προσελήφθησαν παραμονές των εκλογών του 2004 (να τους βολέψουμε όλους – κι εσείς με τα πολλά πτυχία, περιμένετε το ΑΣΕΠ… κορόιδα!!!!), όταν έληξαν οι συμβάσεις τους, όχι μόνον δεν γύρισαν στα σπίτια τους, αλλά ανανεώθηκαν ώστε να μην θεωρηθεί ότι εδιώχθη ουδείς.
Αλήθεια ποιός διοικεί στο ΥΠΟΜΕΔΙ; Οι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚ ή ο κος Ρέππας;
Οι διαδικασίες δίωξης (σύμφωνα με έγγραφες απαντήσεις της διοίκησης), γίνανε κατόπιν καταγγελιών των συνδικαλιστών!!!!
Γιατί δεν καταγγέλλουν και την ανανέωση συμβάσεων αυτών οι οποίοι μπήκαν χωρίς καμιά διαγωνιστική διαδικασία;
Δηλαδή το Πρώτα ο πολίτης έχει και μετάφραση; ΠΡΩΤΑ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

Ποιόν δουλεύει το ΠΑΣΟΚ;
ΝΤΡΟΠΗ & μόνον ΝΤΡΟΠΗ.”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ